четвъртък, 22 август 2019
Текст
Вход

Сайтове: добави сайт безплатно в директория с уеб сайтове

Vip сайт в директорията на сайтове нет

Как да направя своя сайт Вип в директорията - как да получа за сайта си по-високо класиране в Google чрез регистрацията му в Сайтове.net? Вече може да направите VIP всеки регистриран в сайтове.net уеб сайт. Как да направя обявата на своя уеб сайт Вип?

Вече може да направите VIP всеки регистриран в сайтове.net уеб сайт. Как да направя обявата на своя уеб сайт Вип?

Можете да добавите уеб сайт в нашата директория по следния начин:

 1. Намерете най-подходящата категория
 2. Добавете сайта си от бутона Добави сайт който се намира във всяка категория горе вдясно

Указания как да направите сайта си вип в нашата Директория:

Всички уеб сайтове минават модерация от администратор на сайта! След като сайта ви е одобрен от наш администратор, той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му.

Всички сайтове получават директен линк който е с атрибут nofollow. След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен dofollow линк завинаги. За да използвате тази услуга трябва да изпратите SMS с текст fsait и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Подробни указания как да направите линка към вашия сайт dofollow:

 • Краткия номер, на който трябва да изпратите SMS съобщение е 1093
 • Текста, който трябва да се изпрати като SMS е:  fsait интервал номера на вашата обява. Например: fsait 12. Номера на обявата може да видите вътре в самата нея - във всяка обява на сайт има каре в което е изписано какъв sms да изпратите за да получи сайта статус dofollow на линка към него.
 • Цената за изпращане на SMS на номер 1093 е 1.20 лв.
 • В замяна на изпратения SMS получавате веднага и завинаги dofollow статус на линка към сайта.

След като сайта е вече публикуван активиране на ВИП обява става като изпратете SMS с текст saitove и номера на вашата обява на номер 1093 (1.20 лева с ддс).

Подробни указания как да направите вашия уеб сайт ВИП:

 • Краткия номер, на който трябва да изпратите SMS съобщение е 1093
 • Текста, който трябва да се изпрати като SMS е: sayt интервал номера на вашата обява. Например: sayt 12. Номера на обявата може да видите вътре в самата нея - във всяка обява има каре в което е изписано какъв sms да изпратите за да получи тя статус VIP.
 • Цената за изпращане на SMS на номер 1093 е 1.20 лв.
 • В замяна на изпратения SMS получавате веднага ВИП статус на обявата. VIP обявите се появяват най-отгоре в категорията си и получават директен линк от заглавната страница на нашия сайт. Обявата се появява като Vip в категорията си веднага и до 10 минути се появява като директен линк на заглавната страница на уеб-дизайн.нет.
 • Вашата обява ще остане ВИП за срок от 30 дни, след това ще е необходимо да пуснете нов SMS за да я направите отново вип.
 • На заглавната страница на нашия уеб сайт се показват максимум 5 Вип линка.
   

Страница 1 от 5

Вип сайтове в Директорията

Добави във фаворити

Вход в сайта