понеделник, 17 юни 2019
Текст
Вход

Оформление на Порталът за уеб дизайнери

Новини - Последни новини

24
com_content.article
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оформление на Порталът за уеб дизайнери 0 от 50 от общо 0 гласували.


Порталът за уеб дизайнери и уеб дизайнерски проекти предвижда достатъчно гъвкавост при показване на уеб съдържанието. Независимо дали използвате порталът за вашия блог, новини или уеб сайт за фирмата Ви, която ще откриете можете да изберете един или повече стилове и да "демонстрирате" Вашата информация. Можете също така да смените стила на динамично съдържание в зависимост от вашите предпочитания.

 


Съдържание

Порталът за уеб дизайнери и уеб дизайнерски проекти  прави изключително лесно добавянето и показването на съдържанието. Съществуват три основни типа оформление на разположение в Порталът за уеб дизайнери и всички от тях може да се адаптира допълнително. Дисплеят и параметрите се задават в менюто, които се използват за показване на съдържанието на вашата работа. Вие създавате тези структура чрез създаване на менюто и изберете как искате да представите съдържанието на екрана.

Параметрите за всяка оформление тип могат да бъдат намерени от дясната страна на редактора кутии в менюто за конфигурация екран. Параметрите на разположение в голяма степен зависи от това какво вид оформление сте конфигуриране.Предишна Изработка на сайт, изработка на уеб сайтове   Следваща Портал за Сайтове: Характеристики на допълнителни функции

Добави във фаворити

Вход в сайта